“Onlangs hebben wij onze badkamer door Frank van Dijke laten renoveren. Wij waren op zoek naar een echt goede aannemer na een zeer slechte voorgaande ervaring. 
En die echt goede aannemer hebben wij gevonden in Frank. Hij is zeer punctueel, werkt zeer nauwkeurig, is communicatief sterk, heeft goede tips en werkt heel hard en bovenal netjes! Allerlei onverwachte dingen die hij tegenkomt lost hij perfect op, Frank denkt in oplossingen. 
Het eindresultaat is echt super. Zelfs vrienden die zelf in de ‘bouwwereld’ werken zijn verbouwereerd over het resultaat! Wat wil je nog meer!;-)
 Elke dag lopen wij met een glimlach naar de badkamer.”

Anouk Willemse. Utrecht, november 2013

“Frank van Dijke heeft in onze jaren dertig tussenwoning in Utrecht diverse verbouwingen uitgevoerd. O.a. de badkamer vervangen, de keuken gerenoveerd naar de huidige standaard en het complete houtwerk aan de buitenkant van de keuken (een uitbouw) vervangen. We zijn erg tevreden: vakkundig, met oog voor detail en Frank streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het afgesproken budget. En niet onbelangrijk: Frank is een fijne vent om over de vloer te hebben, hij is een echte vakman en wij bevelen hem van harte aan!”

Rieken Venema en Anke Wammes. Utrecht, november 2013

“Frank van Dijke is een all-round vakman die deskundig, netjes en nauwkeurig een goed resultaat neer zet. Zowel timmer- als schilderwerk is bij ons tot volle tevredenheid uitgevoerd”

Arno IJmker. Amstelveen, november 2013